Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Yhteystiedot

Tavoitat Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n Lakimiehet viivytyksettä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeella. Olemme tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Toimitilamme sijaitsevat Vantaa Tikkurilassa, Prisman kiinteistön 4 kerroksessa.

Löydät toimistomme kulkemalla Prisman hisseillä ylimpään kerrokseen parkkitalon kattotasanteelle. Kattotasanteen kautta pääset viereiseen porrasaulaan, josta noustaan portaita yhden kerroksen verran ylöspäin. Autolla pääset parhaiten paikalle ajamalla Prisman parkkihallin kattotasanteelle. Huomioithan, että tapaamme asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella, koska emme aina välttämättä kykene päivystämään toimistolla.

Lakimies Minna Nummi
Minna Nummi
Lupalakimies, partner

Minna on erikoistunut hallinto-, kiinteistö-, perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin. Toiminut aiemmin julkisella sektorilla mm. kiinteistöjuridiikan kauppakirjojen ja vuokrasopimusten parissa.

Lakimies Jani Nummi
Jani Nummi
Lakimies, partner

Jani on erikoistunut laajalti rikos-, siviili- ja sopimusoikeudellisiin asioihin. Työskennellyt ennen juristin uraa useita vuosia riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden parissa elinkeinoelämässä.

Lakimuija
Lakimuija
SoMe-Lakimies

Lakimuija on Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n lakimiesten ja yhteistyökumppanien bloggaava alter ego ja sosiaalisen median totuuden torvi. Nimimerkin taustalla toimii useampi kirjoittaja.

Lakiassistentti Lauri Niemi
Lauri Niemi
Lakiassistentti

Oikeustradenomiopiskelija Lauri avustaa yrityksemme lakimiehiä erityisesti perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa sekä laatimalla asiakirjoja ja valmistelemalla oikeudenkäyntimateriaaleja.

Seuraa Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n toimintaa ja Lakimuijaa myös Facebookissa.

Osoite

Unikkotie 13
01300 Vantaa
(Tikkurilan Prisma / 4 kerros)

puhelin

Matkapuhelin: 041 3171 686

Sähköposti

info@lexmoor.fi

Ota yhteyttä

    Privacy Preferences
    Käytämme tällä sivustolla (lexmoor.fi) evästeitä tarjotaksemme sivuvierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kehittääksemme sivustoa ja kohdentaaksemme paremmin mainontaamme.