Scroll Top
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Yhteystiedot

Tavoitat Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n Lakimiehet viivytyksettä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeella. Olemme tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Toimitilamme sijaitsevat Vantaa Tikkurilassa, Prisman kiinteistön 4 kerroksessa.

Löydät toimistomme kulkemalla Prisman hisseillä ylimpään kerrokseen parkkitalon kattotasanteelle. Kattotasanteen kautta pääset viereiseen porrasaulaan, josta noustaan portaita yhden kerroksen verran ylöspäin. Autolla pääset parhaiten paikalle ajamalla Prisman parkkihallin kattotasanteelle. Huomioithan, että tapaamme asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella, koska emme aina välttämättä kykene päivystämään toimistolla.

Lakimies, rikosjuristi Minna Nummi
Minna Nummi
Lupalakimies, OTM, partner

Minna on kokenut rikoslakimies ja oikeudenkäyntiavustaja, joka on erikoistunut rikosasioiden ohella kiinteistö-, perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin. Toiminut aiemmin julkisella sektorilla mm. kiinteistöjuridiikan kauppakirjojen ja vuokrasopimusten parissa.

Lue lisää

Lakimies Jani Nummi
Jani Nummi
Lupalakimies, OTM, partner

Jani on erikoistunut laajalti rikosasioihin, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä siviilioikeudellisiin sopimus- ja riita-asioihin. Työskennellyt aikaisemmin useita vuosia yhtiöoikeuden, riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden parissa elinkeinoelämässä.

Lue lisää

Lakimuija, lakimies, asianajaja
Lakimuija
SoMe-Lakimies

Lakimuija on Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n lakimiesten ja yhteistyökumppanien bloggaava alter ego ja sosiaalisen median totuuden torvi. Nimimerkin taustalla toimii useampi kirjoittaja.

Lakiassistentti Lauri Niemi
Lauri Niemi
Lakiassistentti

Oikeustradenomi Lauri avustaa Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n lakimiehiä erityisesti perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa sekä laatimalla asiakirjoja ja valmistelemalla oikeudenkäyntimateriaaleja.

Seuraa Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n toimintaa ja Lakimuijaa myös Facebookissa.

Osoite

Unikkotie 13
01300 Vantaa
(Tikkurilan Prisma / 4 kerros)

puhelin

Matkapuhelin: 041 3171 686

Sähköposti

info@lexmoor.fi

Ota yhteyttä

    Privacy Preferences
    Käytämme tällä sivustolla (lexmoor.fi) evästeitä tarjotaksemme sivuvierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kehittääksemme sivustoa ja kohdentaaksemme paremmin mainontaamme.