Scroll Top
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Saapumisohje Espoon toimipisteelle

SAAPUMISOHJE

Espoon toimipaikka on Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n sivutoimipaikka. Toimistomme sijaitsee Espoossa lähellä Nihitsillan pääpoliisiasemaa, osoitteessa Karantie 2, 02630 Espoo (Keran hallit).

Keran hallien saapumisohjeen löydät täältä

Huomioithan, että tapaamme asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella, koska emme aina välttämättä kykene päivystämään toimistolla. Tavoitat Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n Lakimiehet viivytyksettä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeella. Olemme tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan.

Lakimies, rikosjuristi Minna Nummi
Minna Nummi
Lupalakimies, OTM, partner

Minna on kokenut rikoslakimies ja oikeudenkäyntiavustaja, joka on erikoistunut rikosasioiden ohella kiinteistö-, perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin. Toiminut aiemmin julkisella sektorilla mm. kiinteistöjuridiikan kauppakirjojen ja vuokrasopimusten parissa.

Lue lisää

Lakimies Jani Nummi
Jani Nummi
Lupalakimies, OTM, partner

Jani on erikoistunut laajalti rikosasioihin, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä siviilioikeudellisiin sopimus- ja riita-asioihin. Työskennellyt aikaisemmin useita vuosia yhtiöoikeuden, riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden parissa elinkeinoelämässä.

Lue lisää

Osoite

Karantie 2
02630 Espoo
(Keran Hallit)

puhelin

Matkapuhelin: 041 3171 686

Sähköposti

info@lexmoor.fi

Ota yhteyttä

    Privacy Preferences
    Käytämme tällä sivustolla (lexmoor.fi) evästeitä tarjotaksemme sivuvierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kehittääksemme sivustoa ja kohdentaaksemme paremmin mainontaamme.