Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Rikoslakimies

Rikoslakimies Vantaa
Sinun etuasi ajava rikoslakimies
7 (Demo)

Rikosasiat ovat lakitoimisto Lex Moor Oy:n rikoslakimiesten ja asianajajien vahvaa osaamisaluetta. Lakimiehemme ja asianajajamme puolustavat niin rikoksen uhreja, kuin rikoksesta epäiltyä, koska kaikilla on oikeus puolueettomaan oikeudenkäyntiin ja laadukkaaseen puolustukseen. Suhtaudumme kaikkiin rikosasioihin vakavuudella alkaen kuulusteluista, päätyen lainvoimaiseen tuomioon.

Pidämme salassa asiakkaalta saamamme luottamukselliset sekä arkaluontoiset tiedot.

Rikoslakimies on rikosoikeuteen perehtynyt lakimies, joka toimii päämiehensä tukena ja edistää asiaa päämiehen toivomalla tavalla. Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n palveluksessa työskentelee mies- ja naispuolisia rikoslakimiehiä.

 

Asianosaisena rikosasiassa

Tuliko hölmöiltyä vai oletko rikoksen uhri? Olet päätynyt asianosaiseksi rikosasiaan. Tiesitkö, että rikosasian käsittelyyn voidaan vaikuttaa merkittävästi jo esitutkinta- ja kuulusteluvaiheessa. Pyydä lakimies avuksesi heti kun saat asiasta tiedon, niin voimme ajaa asiaasi jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa alkaen kuulusteluista, päätyen lainvoimaiseen tuomioon.

 

Rikoksen uhri

Uhrin rooli ei ole koskaan helppo. Olet kohdannut vääryyttä ja oikeuksiasi on rikottu. Luottamuksesi yhteiskuntaan ja muihin ihmisiin on voinut järkkyä. Rikoslakimies suhtautuu vakavuudella sensitiiviseen asiaasi, ymmärtää asemaasi uhrina ja selvittää kanssasi etenemisvaihtoehdot sekä vahingonkorvaukset, joihin olet oikeutettu. Voit olla yhteydessä meihin jo ennen päätöstä rikosilmoituksen tekemisestä.

 

Rikoksesta epäilty

Oletko saanut haasteen tai kutsun kuulusteluihin? Ei hätää, et ole asian kanssa yksin. Meidän silmissämme rikoksesta epäillyt ovat syyttömiä, ennen lainvoimaista tuomiota. Puolustuksen valmistelu kannattaa aloittaa rikoslakimiehen kanssa hyvissä ajoin jo ennen ensimmäisiä kuulusteluja, joten päätös lakimiehen apuun turvautumisesta kannattaa tehdä viivytyksettä.

Lue lisää mielenkiintoisia kirjoituksia rikosoikeudesta Lakimuijan blogista. Voit ehdottaa Lakimuijalle kirjoitusaiheita Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n tai Lakimuijan Facebook-sivuilla.

Etusivulle

Ota yhteyttä!

Privacy Preferences
Käytämme tällä sivustolla (lexmoor.fi) evästeitä tarjotaksemme sivuvierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kehittääksemme sivustoa ja kohdentaaksemme paremmin mainontaamme.