Scroll Top
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Lapsioikeus

Lapsen etu edellä
Laki suojaa lasta
Lapsioikeus, huoltajuussopimus, elatussopimus

Lapsella on oikeus vaikuttaa ja osallistua itseään koskevaan päätöksentekoon kehitystasoaan vastaavalla tavalla. Lainsäädäntö edistää lapsen etua. Lapsilisän ja elatusmaksujen ainoana tarkoituksena on lapsen välttämättömien menojen kattaminen ja turvallisen arjen turvaaminen.

  • Lastenvalvojatapaamiset
  • Huoltajuudesta sopiminen
  • Elatusvelvollidesta sopiminen
  • Lapsen edunvalvonta
  • Elatussopimuksen neuvottelu
  • Elatussopimuksen purkaminen

Lex Moor on lapsioikeuteen erikoistunut lakitoimisto. Olemme toimineet lakimiehenä useissa lapsen tapaamiseen tai lapsen elatukseen liittyvissä riita-asiassa. Jos vanhempien kyky sopia asioista on heikentynyt, mukaan kannattaa ottaa osaava lapsen elatusasioihin erikoistunut lakimies. Lakimies ajaa sinun ja lapsesi etua neuvotellessaan toisen vanhemman, tuomioistuimen edustajan tai lastenvalvojan kanssa

Lapset joutuvat tarpeettoman usein osaksi vanhempien riitelyä erotilanteessa. Riita liittyy tyypillisesti lapsen elatukseen tai oikeuteen tavata toista vanhempaansa. Luonnollisesti myös kustannuksilla on vaikutusta asiaan. Lapsella on oikeus molempiin vanhempiinsa sekä oikeus turvalliseen arkeen, jonka vanhemmat rahoittavat varallisuutensa mukaisesti.

Lue lisää mielenkiintoisia kirjoituksia lapsi- ja huoltajuusoikeudesta Lakimuijan blogista. Voit ehdottaa Lakimuijalle kirjoitusaiheita Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n tai Lakimuijan Facebook-sivuilla.

Etusivulle

Ota yhteyttä!

Privacy Preferences
Käytämme tällä sivustolla (lexmoor.fi) evästeitä tarjotaksemme sivuvierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kehittääksemme sivustoa ja kohdentaaksemme paremmin mainontaamme.