Scroll Top
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Kiinteistölakimies

Hyvä kauppakirja ja vuokrasopimus
Kiinteistölakimiehen laatima vuokrasopimus ja kauppakirja
  • Kauppakirjat
  • Kaupanvahvistajan hankinta
  • Kuntokartoittajan hankinta
  • Vuokrasopimukset
  • Lainhuutoilmoitukset
  • Rekisteri-ilmoitukset

Asuntoasioissa on syytä toimia huolellisesti

Hyvä vuokrasopimus tai kauppakirja syntyy kiinteistölakimiehen toimesta. Kauppakirjojen laadinta ja asuntojen vuokraustoiminta ovat Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n kiinteistölakimiesten vahvaa osaamisaluetta. Lakimies avustaa sinua kaikissa asuntokauppaan tai asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa sekä toimii taloyhtiöiden asiantuntija-apuna hallituksen tai isännöitsijän toimeksiantamana. Avustamme asiakkaitamme myös asunto- ja kiinteistöasioihin liittyvissä perintä-, häätö-, rikos- ja riita-asioissa.

 

Yksilöllinen Vuokrasopimus – Vuosien riskienhallinta kertamaksulla

Kiinteistölakimies laatii vuokranantajalle täsmällisen ja yksilöidyn vuokrasopimuksen. Tunnemme erityisen hyvin kuluttajaa suojaavan lainsäädännön sekä asunnon, liikehuoneiston tai kiinteistön vuokraamista koskevan lainsäädännön. Avustamme myös vuokranantajaa häätöasioissa sekä riitatilanteissa vuokralaisen kanssa. Avustamme lisäksi vuokralaisia esimerkiksi kohtuuttomien sopimusehtojen, perusteettomien varoitusten tai vuokrasuhdeasioiden kanssa.

Yksilöllinen vuokrasopimus on aina varmempi ja turvallisempi vaihtoehto, kuin yleinen, kaikille asunnoille ja vuokraajille sopiva sopimuspohja. Hyvä vuokrasopimuspohja ei ole ilmainen. Tarkoituksesi on kuitenkin turvata kymmenien tai jopa satojen tuhansien arvoista omaisuutta ja vuokrata asuntoa mahdollisimman vaivattomasti. Yksilöllisellä sopimuksella turvataan vuokranantajan oikeuksia, suojellaan asuntoa ja muuta omaisuutta ja ennen kaikkea varaudutaan henkilöllisiin ja asuntokohtaisiin riskeihin, joita vuokrasuhteeseen liittyy. Hyvä vuokrasopimuspohja laaditaan asuntokohtaisesti, joten sapaa sopimuspohjaa voi käyttää tulevaisuudessa kaikkien vuokralaisten kanssa.

 

Kiinteistön tai vuokraoikeuden myyminen tai ostaminen

Kiinteistölakimies laatii tarpeesi mukaisen yksilöllisen asunnon, kiinteistön, vuokraoikeuden, tai kesämökin kauppakirjan sekä hankkii tarvittaessa puolestasi kaupanvahvistajan sekä kuntokartoituksen. Lisäksi huolehdimme myös lainhuutoasioista sekä teemme puolestasi tarvittavat rekisteri-ilmoitukset.

 

Taloyhtiöiden hallitukset ja isännöitsijät

Laadimme puolestanne vuokrasopimukset ja hoidamme kanneasiat. Laadimme myös varoituslomakkeet ja hoidamme häätö- ja asunnon haltuunottoprosessin. Turvautuessasi kiinteistölakimiehen apuun dokumenttien laadinnassa, voit varmistua samalla, että päättämänne toimenpide tapahtuu lainsäädännön ja yhtiöjärjestyksen mukaisesti ja dokumentit ovat laadittu relevanteilla ja kestävillä perusteilla.

Lue lisää mielenkiintoisia kirjoituksia kiinteistö-, vuokraus- ja asunto-oikeudesta Lakimuijan blogista. Voit ehdottaa Lakimuijalle kirjoitusaiheita Lakiasiaintoimisto Lex Moor Oy:n tai Lakimuijan Facebook-sivuilla.

Etusivulle

Ota yhteyttä!

Privacy Preferences
Käytämme tällä sivustolla (lexmoor.fi) evästeitä tarjotaksemme sivuvierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kehittääksemme sivustoa ja kohdentaaksemme paremmin mainontaamme.